Bildgalleri Länkar Litteratur Synpunkter på hemsidan?  Kontakta webmaster@nph.nu Medlemssida

Redan medlem? Klicka här  för att logga in på  medlemsdelen

Litteratur NPHT

Nordisk Pappershistorisk Förening


Nordic Paper History AssociationHär nedan kan du som är medlem i Nordisk Pappershistorisk Förening logga in för att få tillgång till Medlemssidan, åtkomlig endast för medlemmar. För inloggningen måste du ange den e-postadress som finns registrerad i vårt medlemsregister. Som medlem har du fått eller kommer att få ett  “password” via mail. Som du skall använda vid inloggningen.

Om inloggningen misslyckas kan det bero på att ingen e-postadress finns registrerad eller att en annan e-postadress angivits. Kontakta i så fall webmaster via e-post så reder vi ut problemetLogin medlem

Medlemssidan är en sida som är öppen endast för medlemmar. För att kunna se denna sida måste du vara medlem och ha accepterat inbjudan som du kommer att få i form av ett mail, som också innehåller ett kodord för inloggning. Förutsättningen är att du har angett en mailadress till medlemsregistret, vilken också blir ditt inloggningsnamn. Om du är medlem och inte har angett någon mailadress, skicka då ett mail till webmaster@nph.nu från den adress du  vill använda och ange i mailet ditt namn och att det gäller NPH:s hemsida.